Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden
- Dag van aankomst en vertrek is zaterdag (tenzij anders overeengekomen voorafgaand aan de boeking).
- Check-in tijd is 4 uur (16:00), Check-out 10 uur (10:00) (tenzij anders is overeengekomen voorafgaand aan de boeking).
- Roken is binnen niet toegestaan. Indien U buiten rookt, gelieve dan niets achter te laten. Indien deze voorwaarde niet nageleefd wordt, zal de borg niet terugbetaald worden.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Meld eventuele problemen of defecten onmiddellijk aan de eigenaar. Deze zullen zo snel mogelijk rechtgezet worden.

Huurvoorwaarden
- Huurprijs is inclusief elektriciteit, verwarming en airco, water, draadloos internet, handdoeken en beddengoed (tenzij anders overeengekomen).
- Er zijn geen extra kosten voor het schoonmaken, op voorwaarde dat het huis netjes achterlaten wordt (stofzuiger en schoonmaakproducten zijn voorzien).
- Indien tijdens uw verblijf schade ontstaat, verzoeken wij u de eigenaar hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen zodat reparaties meteen uitgevoerd kunnen worden of zodat voorbereidingen getroffen kunnen worden om de reparaties uit te voeren op de dag van vertrek.
- Het aantal mensen of huisdieren dat verblijft in het huis mag niet groter zijn dan vermeld in de huurovereenkomst. Het breken van deze voorwaarde zal resulteren in het be´ndigen van de huurovereenkomst en het verliezen van de borg.

Betaling
- De huurprijs is minimaal 8 weken voor de aanvang van de huurperiode te betalen.
- Wij vragen een aanbetaling van 100 euro op het moment van boeking om de reservering vast te leggen.
- Deze aanbetaling zal dienst doen als borg tijdens de huurperiode.
- De borg wordt binnen vijf dagen na het vertrek terugbetaald, mits het huis achtergelaten is in dezelfde staat als bij aankomst.
- De borg beperkt de aansprakelijkheid van de gast niet.
- Boekingen minder dan 8 weken vˇˇr aanvang van de huurperiode moeten volledig worden betaald (inclusief borg) op het moment van boeking.
- Wij accepteren de volgende betalingsmogelijkheden: overschrijving via bank, Franse cheque of creditcard/PayPal (+3.4%).

Verzekering
Wij raden onze gasten aan een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten en te zorgen voor een volledige dekking van persoonlijke eigendommen aangezien deze niet door de verzekering van de eigenaars gedekt zijn.

Annulering
- Annulering dient minimaal 8 weken voor aanvang van de huurperiode doorgegeven te worden.
- Indien de annulering meer dan 8 weken voor aanvang van de huurperiode doorgegeven is, zal het reeds betaalde bedrag, min annuleringskosten van 25 euro en eventuele bank- of Paypalkosten, terugbetaald worden.
- Indien de annulering of wijziging die resulteert in een verkort verblijf, wordt doorgegeven binnen 8 weken voor aanvang van de huurperiode, heeft de gast geen recht op teruggave van reeds betaalde bedragen.